Tisdagen den 13 oktober mellan 19:00-20:00 är du varmt välkommen att delta i ett liberalt samtal om återstarten av Stockholm!

Med anledning av sjukdomen Covid-19 har de ekonomiska förutsättningarna för Sveriges kommuner och Regioner förändrats drastiskt och speciellt hårt drabbat är just Stockholms län. Hur ser då arbetet ut för att återstarta Stockholm? Vad görs på riksnivå och hur arbetar man ute i våra kommuner? Vad är de liberala svaren på de utmaningar som Stockholmsregionen står inför?

Medverkande under kvällen är Gulan Avci, arbetsmarknadspolitisk talesperson för Liberalerna, Marianne Damström Gereben, skolkommunalråd i Solna, och Peter Edholm, kultur- och fritidskommunalråd i Solna. Samtalet kommer även gästas av en näringspolitisk expert från Stockholms handelskammare och moderator under kvällen är Tobias Berg, politisk samordnare på Liberalerna Stockholms län.

Datum: tisdagen den 13 oktober
Tid: 19:00-20:00, anslut i god tid!
Hur: Samtalet genomförs digitalt via Zoom.

Information om hur du ansluter skickas ut på fredagen den 9 oktober samt en timme innan samtalet börjar. Evenemanget kommer även att livesändas på Liberalerna Stockholms Facebooksida.

Anmäl dig här!

I samarbete med: