Kvällen är tyvärr fullbokad.

Är du nybliven medlem eller nyfiken på Liberalerna? Då är du välkommen att delta i den utbildningsserie som vi kallas för liberal start. Under träffarna kommer vi att lära oss mer om liberalismen och göra intressanta studiebesök i landstingshuset, riksdagen och Stockholms stadshus. Du väljer själv hur många av träffarna du vill gå på. Kanske har du redan gått på några.

Träffen den 25 november har ideologi som tema. Du kommer under en kväll att få delta i intressanta samtal om liberalismens roll genom historien och liberala utmaningar idag.

Kvällen leds av Anna Horn och André Nilsson. Anna Horn är ledamot i regionfullmäktige, arbetar som doktorand i civilrätt vid Stockholms universitet och är en van debattör och föreläsare om liberalism. André Nilsson arbetar som borgarrådssekreterare och har erfarenhet av att föreläsa om olika ekonomi-ideologiska inriktningar.

Vi ses på partikansliet på Hantverkargatan 25b, fika serveras från 17.30.  Det går bra att ta med sig en nyfiken vän. Vi bjuder på fika!

Arrangeras i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan