Runt om i världen växer nationalistiska och populistiska rörelser och de liberala idéerna om ett öppet samhälle och frihet för människor att forma sina liv utmanas. Protektionistiska krafter bryter upp utvecklingen mot friare handel som har skapat och skapar vårt välstånd.

Även i Sverige är anti-liberalismen på frammarsch. Många svenskar lägger sin röst på och sympatiserar med partier som inte står upp för äganderätt, valfrihet och näringsfrihet, på den ena sidan och individens rätt att välja sin identitet, livsstil och religion, på den andra.

Vad betyder det här för den organiserade liberalismen i 2020-talets Sverige? I vilka samarbeten stärks Liberalerna och kan en liberal utveckling främjas? Vilken väg ska Liberalerna som parti välja?

Liberalt samtal är Stockholmsförbundets serie möten för dig som vill diskutera och politik tillsammans med andra medlemmar från hela länet. Samtalen arrangeras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

I panelen ingår Amanda Sokolnicki, politisk redaktör på DN, Karin Svanborg-Sjövall, VD Timbro samt Christer Nylander, riksdagsledamot för Liberalerna.

Moderator är riksdagsledamot Joar Forssell.

Du anmäler dig via denna länk senast den 6 februari.  

I samarbete med: